torsdag den 20. maj 2010

Fantastisk Pfaff

Lidt kreativt er der foregået i det lille hjem. Billederne af julegaver fra december har Sune stadig på sin pc, så de må vente lidt endnu.
Til gengæld er der blevet produceret lidt til den lille nykomling. Jeg har fået en fantastisk, brugt Pfaff af Sune og hans forældre, som kører som en drøm! Der er næsten ikke det den ikke kan og det er godt nok en berigelse i et liv som indtil nu har været domineret af en halvgammel supermarkedsmodel. Hurra!
Den første ting er dog syet i hånden. En krammeterning i filt med fine dyr (og skull) på siderne og en bjælde inden i. Der er lidt tid til den kan bruges af minimanden, men den store mand synes nu også den er ret sjov :)

En fin jakke (str. 62) i filtet uld. Jakken er syet af stofrester som er syet sammen og derefter klippet ud i mønstret. Synlige sømme og en fin, blå keramikknap med en kat på gør den ret fin. Den lukkes dog med en trykknap under katte-knappen fordi denne type stof ikke tog ret godt imod knaphulssyningen.
En mørkeblå fleecejakke i samme mønster og størrelse som den anden jakke. Hvor den rød/turkise er noget stiv og derfor decideret overtøj, er denne her fin og blød, men dejlig varm. En sød bamseknap i træ og en abe på ryggen giver den lidt sjov.
Røde overalls i babyfløjl, str. 1 år med en lille håndbroderet bil på forlommen. Der er også baglommer.
Natdragt og bluse, begge str. 62, i hvid jersey med skull-tryk (man er vel kærester med Sune:)
Og så lige den bunke af nyindkøbte tekstiler som venter i kassen til jeg går på barsel og får tid til at sy en hel masse mere. Der skal i al fald laves smækbukser, bluser og heldragter, men der er også meget som endnu ikke har fået et formål. Det er bare flot. Et sted nederst i kassen har jeg også et ret stort stykke blød, brun velour (ikke den nervøse slags) som skal blive til en heldragt med hætte.
Sikke et forkælet barn han bliver, ham Vile.

mandag den 3. maj 2010

Hr. Lüthje Terkelsen Jr.

I dag blev det så afsløret at der i min mave gemmer sig en fin, lille og meget aktiv dreng.
Her et billede - det bliver alt for i dag.