mandag den 28. marts 2011

Give away hos Spirello

Dejlig blog med masser af fine retrosager. Se den fine give away her:
http://spirelloskrimskramserier.blogspot.com/2011/03/blogglotteri.html?showComment=1301297190171#c9090315138504625601

søndag den 20. marts 2011

Kriller i maven

Så kom den. Krilleren. Nervøsiteten.
I morgen skal jeg til samtale på Den frie Lærerhøjskole i Ollerup. Jeg har besluttet mig for at kvitte uni for at tage en læreruddannelse. Men ikke hvilken som helst læreruddannelse. Den frie Læreruddannelse. Jeg var til åbent hus i februar og gik hjem med den fedeste fornemmelse i maven af at høre til. Af at have fundet et sted som var til mig, for mig og med mig. Og hvor jeg med god samvittighed kan bede min mand og min søn bruge de næste 5 år af deres liv for min skyld.

Så derfor er samtalen i morgen vigtig. Helt vildt vigtig! Det er resten af mit liv det drejer sig om. Det gik bare først op for mig nu. Ikke at jeg ikke har tænkt det var virkelig vigtigt, men med en småsyg baby der er ved at lære og kravle er der ikke megen energi tilbage til at bekymre sig om samtaler. Men nu dukkede den op. Krilleren i maven.

Heldigvis tager mand og barn med derned. Og manden er sikker på det går godt.

På en anden note er der også kriller i maven af en anden grund. Vejret. Foråret er kommet. Solen skinner. Dynerne luftes. Forårssalmerne synges i kirken.
Og jeg får lyst til høre de her fyre: http://www.youtube.com/watch?v=fLpDxPnImjw
Nyd Vildnis og forårslækkerheden. Og kryds dine fingre (eller tæer) hvis du har nogle du ikke lige bruger i morgen omkring kl. 15.